Кріс Рі порадує киян

Автор і виконавець кількох десятків грандіозних поп-хітів, романтичних балад Кріс Рі відвідає нашу столицю в рамках свого прощального турне.
Бажаний гість найкращих концертних залів світу – від паризької «Олімпії» до нью-йоркського «Карнегі-холу», Кріс Рі 7 березня дасть єдиний концерт у Національному палаці мистецтв «Україна».

Як обіцяє артист, його концерт у Києві триватиме понад дві години. Кріс Рі заспіває свої найкращі хіти – влаштує незабутнє свято пісні в стилі блюз. Нещодавно, 2005-го року, вийшла його унікальна музична книга – «Вlue Guitars». Уславлений артист працював у студії без перерви протягом вісімнадцяти місяців. Своє натхнення, свої неповторні пісні намагався передати з допомогою і звуків, і фарб. Його художній альбом презентує найкращі роботи Рі-живописця і одинадцять компакт-дисків, створених Рі-блюзменом. Крім цього альбом включає DVD із документальними кадрами, що зафіксували процес створення музичної книги «Вlue Guitars». Ця книга, хоч і дорога, розійшлася дуже швидко, її наклад – аж сто тисяч примірників.

І ось, через 27 років після виходу першого супер-хіта «Fool, If you Think it’s over» («Це дурниця, якщо ти думаєш, що все закінчено»). Кріс Рі оголосив про свій намір – у майбутньому не давати концертів за межами Великої Британії. Серйозне захоплення співака історією блюзу спонукає до думки, що віднині він і прагне зосередитися на студійній роботі подалі від зацікавлених поглядів публіки. Його концерти «Farewell Tour» – єдиний шанс побачити й почути легендарного співака.