Не розгледіли червоного світла

Учора близько 8-ї години 30 хвилин на перехресті вулиць Богатирської та Полярної зіштовхнулися три автомобілі – мікроавтобус «Богдан», вазівська «четвірка» та «Опель». За словами очевидців, причиною дорожньо-транспортної пригоди став одночасний виїзд двох останніх авто на регульоване перехрестя. Хто з водіїв рухався на червоний сигнал світлофора, мають з’ясувати слідчі. Певна річ, обидва запевняють, що не порушували правил дорожнього руху.

– Я їхав з площі Шевченка, – сказав нашому кореспондентові водій «Опеля». – Дочекавшись зеленого сигналу, виїхав на перехрестя. Прямував на Оболонь. За мить моє авто вдарила «четвірка».

Після зіткнення з іномаркою ВАЗ-2140 відкинуло. Некероване авто вдарилось у мікроавтобус «Богдан», водій якого, судячи з розташування автомобілів після аварії, у цей час зупинився на червоне світло. Водій мікроавтобуса запевнив: червоне світло горіло, водночас висловлюючи припущення, що перехрестя «четвірка» проїздила таки на заборонений сигнал.

На момент нашого приїзду одного із пасажирів госпіталізували. На щастя, більше ніхто з учасників ДТП не постраждав фізично, лише матеріально.