«Сільпо» не дає спати

Галина Петрівна ФЕДОРЧУК із Подільського району поскаржилася на те, що мешканці будинків №68, №70 та інших, розташованих поблизу магазину «Сільпо» на проспекті Правди, не мають спокою ні вдень, ні вночі через галасливих охоронців та вантажників цього торговельного закладу, а також водіїв, які привозять до нього товар. Особливих неприємностей вночі завдають водії, які, під\'їхавши до воріт, розташованих метрів за десять від будинку №68, сигналять до тих пір, аж поки охоронець почує і вийде. Та й потім, уже коли машина потрапляє у двір магазину й починає розвантажуватися, вантажники й водій голосно перегукуються, забувши про те, що порушують спокій людей у навколишніх будинках. Навіть зараз, узимку, коли зачинені вікна й балкони, не вдається повноцінно відпочити. А що ж буде навесні та влітку, коли, рятуючись від спеки, доведеться відчиняти не лише кватирки, – справедливо запитує наша читачка.

Керуючий магазину «Сільпо» Михайло Анатолійович ПИЛИПЧУК, якому ми переадресували запитання, повідомив, що при в’їзді у двір є дзвінок, яким і мали б користуватися водії, замість того, щоб сигналити. Але, як свідчить скарга читачки «Вечірки», так, виходить, роблять не всі. Тому керуючий обіцяв провести виховну роботу з водіями, охоронцями та вантажниками, аби ті не порушували вночі спокою громадян.

Чекаємо ваших запитань, пропозицій, зауважень, скарг, побажань на редакційному «гарячому» телефоні 442-97-40, який у режимі автовідповідача працює цілодобово і без вихідних.