Життя, любов і пристрасть

Вечір видався на славу. На фінал національного конкурсу краси «Золота корона-2005» у Національному академічному театрі опери і балету ім. Т.Г.Шевченка зібралися найчарівніші і найпривабливіші панянки – переможниці регіональних і обласних конкурсів краси. Увагу привертав майже іграшковий, обвішаний стрічками й повітряними кульками автомобіль «Nissan Місrа». Його обіцяли подарувати найвродливішій дівчині України.

Півроку знадобилося організаторам конкурсу на пошуки гідних конкурсанток. Чотири тисячі дівчат від 14 до 28 років, максимально наближених до загальносвітових стандартів 90-60-90 і зростом не нижче ніж 168 см, претендували на корону. Для участі у фіналі було відібрано двадцять шість красунь.
Упродовж трьох годин конкурсанти мали довести, що СПРАВ-ЖНЯ ЖІНКА – вогонь, вода, земля й повітря. Вона дарує життя, любов і пристрасть. Під час дійства сцена перетворювалася то на бурхливий океан, то на багаття, то на Мекку всіх закоханих – Париж, то на... Україну. Модельєр Тарас Краскін одягнув фіналісток у дивні шати, які символізують безкрайні простори і красу українського ландшафту…

А потім судді винесли вердикт. Золота діадема з дивовижною перлиною і самоцвітами та «Nissan Micra» дісталися студентці Національного економічного університету, киянці Катерині Марчук.