Із гулянь – з телевізором

Не лише Куренівка, весь Поділ, вшановував вчителів і поздоровляв із професійним святом. За ініціативи Всеукраїнського благодійного фонду «Дніпро» і за підтримки депутата київської міської ради Ольги Арканової та партії «Батьківщина» було організовано святкування.

У неділю в Куренівському парку ніде яблуку було впасти. Точніше каштану. Від гучного сміху і дружніх оплесків каштанчики зривалися надто часто. Здавалося, що і їм небайдуже до того, як веселилися старі й малі. «Усе було просто класно», – своїми враженнями ділиться корінна подолянка Ганна Журба, – «І Леся Горова для нас співала, і діти виступали. І перший «гайковий ключ» української естради танцювала з нами «Читу-дриту». До того ж, наша Ольга Юріївна потішила народ лотереєю. Не стала влаштовувати феєрверки, а купила призи. Моя кума пішла гуляти і виграла телевізор!»

Крім телевізора, було розіграно магнітофони, фени, фірмові кружки, шоколад, іграшки і шампанське. А за день до цього для 470 людей похилого віку організували відвідини кінотеатру «Жовтень» і «шоколадний» стіл.