Нелегке випробування Кличка-молодшого

Сьогодні вночі в Атлантик-Сіті український боксер Володимир Кличко битиметься з нігерійцем Самюелем Пітером. Девіз, під яким проходитиме двобій, безкомпромісний, як і сам бій: «Ці важковаговики повинні довести у боротьбі, що вони мають силу, аби здобути право на двобій за титул чемпіона світу!» Адже переможець цього поєдинку стане офіційним претендентом на чемпіонський титул за версіями WBO та IBF.

Для Кличка-молодшого сьогоднішній нічний поєдинок буде нелегким випробуванням. Адже майже півтора року він оговтувався після серйозної поразки на рингу. Щоправда, за цей час Кличко-молодший встиг переграти кількох не дуже іменитих боксерів, чого не можна сказати про Пітера. Це і справді гідний суперник. Тому Володимир серйозно готувався до цього поєдинку, який може стати вирішальним у його спортивній кар’єрі.

Напередодні боксери провели традиційну прес-конференцію. На якій теж традиційно обмінялися «люб’язностями» та пообіцяли обов’язково перемогти. Нам, звичайно, хочеться вірити, що для Володимира Кличка бій проти Самюела Пітера і справді стане одним із кращих у його професійній кар’єрі. Ми йому щиро цього бажаємо й триматимемо кулаки за перемогу. І, звичайно, з надією ввімкнемо телевізори о сьомій ранку в неділю...