Не зійшлися в ціні

Норовлива співачка стала героїнею чергового скандалу. Машу Распутіну запросили взяти участь у новій програмі російського Першого каналу «Лоліта». Без комплексів». Тема передачі – пластична хірургія.

Після заміжжя Маша доклала чимало зусиль, аби наслідувати свого кумира – американську кіноактрису Памелу Андерсон. Уголос, звичайно, це не обговорювалося, але усім і так було зрозуміло, що губи, на відміну від грудей, у тренажерному залі не накачаєш.

Редактори передачі запросили Марію Миколаївну на секретні перемовини. Зірці пропонувалося поділитися своїми таємницями із широкою аудиторією. Зрозуміло, не за так. За «одкровення» вона, нібито, зажадала п’ять тисяч доларів. Однак хтось із редакторату передачі не зрозумів співачки і вирішив, що вона має на увазі рублі. У день зйомок конверт довірили вручити одній із співробітниць каналу. Як розповідають очевидці, побачивши мізерну суму, Маша спочатку позеленіла, вирішивши, що її розіграли. Потім обличчя зірки почервоніло від злості, і вона з лайкою і кулаками накинулася на перелякану дівчину. З почуттям виконаного обов’язку Маша кулею вилетіла з гримерки, повідомляє pravda.ru.