Щоб сподобатися, проколіть… язика

Багато що шокує нас у нинішньому житті. Навіть звикаємо до цього. Тому, коли помітила на майдані Незалежності дівчину з кількома сережками у бровах, вухах, і навіть проколотим у кількох місцях… язиком, не здивувалася. Лише зацікавилася. І довідалася, що в Іри Брольскі, 16-річної київської школярки, по всьому тілу аж 20 сережок.

– Перший прокол на пупку зробила сама в 12 років, коли почала відвідувати курси косметологів, – розповідає дівчина. – Згодом тренувалася не лише на своєму тілі, а й на тілі знайомих. Охочих прикрасити сережками все тіло – вистачає. Приміром, якось довелося проколоти язика 45-річному чоловікові – так він прагнув сподобатися своїй молодій подружці. Жодного зиску, крім морального задоволення, не маю, «дірявлю» людей безплатно.

Ірина стверджує, що проколи на тілі підвищують сексуальну чуттєвість. Уявіть собі: дехто прагне підвищити потенцію навіть у підлітковому віці. Що ж, цій «прогресивній» дівчині, яка народилася в Нью-Йорку і жила там до п’яти років, здається, що саме пірсинг може причарувати київських юнаків.

– Моєму хлопцеві подобаються такі прикраси, – зізнається Ірина.
 

– Особливо на інтимних місцях.

 Звичайно, кохання та врода іноді вимагають жертв, та хіба ж таких?..