У своїй «ніші»

І «ніша» ця багатогранна – від здатності дарувати людям пісні до створення оригінальних образів у власному салоні краси. Щодо співу та тембрального забарвлення голосу української артистки, то зазвичай проводять паралелі з Амандою Лір, Танітою Тітарам, а також з контральто однієї з основоположників вітчизняного естрадно-вокального мистецтва  Валентини Купріної.

Протягом нинішньої зими на багатьох телеканалах показували кліп Оксани Вояж на пісню «Зима», автор якої – сама співачка. До зйомок залучили чоловічий балет «Gays from haven» (Небесні хлопці). Цей же танцювальний ансамбль і відомий шоу-мен Віктор Цекало  взяли участь у створенні останнього  кліпу Оксани Вояж. Цього разу на пісню «Осінь у Ріо-де-Жанейро» Тараса Демчука. А першим хітом виконавиці була пісня Аркадія Укупника «Молодша сестра» на слова Євгена Муравйова.

У репертуарі співачки знайшлося місце таким зразкам української пісні, як «Чорнобривці» Володимира Верменича, «Намалюй мені ніч» Анатолія Кос-Анатольського. Творча дружба пов’язує її з талановитою виконавицею-композитором, вокальним педагогом Лілею Остапенко, творам якої Оксана Вояж також віддає належне. Вона зауважує: «Могла б усю свою концертну програму скласти  з власних пісень. Але для мене це не принципово. Адже, якщо хтось пропонує талановитий твір – виконую його залюбки».