Футбол, в який грають і сивочолі

Кожен спортивний турнір має свій багатообіцяючий початок та нещасливе (для  більшості учасників, які так і не змогли вибороти нагород) завершення. Саме церемонія урочистого закриття турніру на Кубок Київського міського голови з міні-футболу нещодавно відбулася в спортивному комплексі на проспекті Науки.

Заступник голови КМДА, перший віце-президент Асоціації міні-футболу міста Києва Валерій Кір’ян слушно зауважив, що серед футболістів «є сивочолі, а є юні». Але, незважаючи на вік, вони доклали однакових зусиль для перемоги команд у своїх групах.

Група А виявилася «провладною», тобто всі призові місця посіли представники районих державних адміністрацій. Виявляється, наші чиновники вміють не лише керувати районами, а й вправляються з м’ячем. Перше місце  здобула Подільська районна державна адміністрація, команда якої на радощах скандувала футбольні та козацькі гасла. Друге місце  у дарничан, третє – у шевченківців. До речі, відзнаку для команди з міні-футболу з Шевченківського району отримала Ольга В’язіна, начальник відділу спорту і фізичного виховання, що можна визнати як успішне просуванням гендеру в окремо взятому районі. Як зізналися чиновники-чоловіки, міні-футбол у цьому районі тримається на жіночих плечах.

У групі Б представники ХК «Київміськбуд» довели, що вони не лише будують, а й по м’ячу б’ють. Друге місце посіли футболісти Генеральної дирекції іноземних представництв, а третє – команда з короткою назвою «Нукс».

Але хоч би якою  дружною  була футбольна дружина, все ж таки перемогу кують найкращі. Тому було відзначено найкращих «ковалів», а також найкращих серед голкіперів та нападників.