Побачити «Любов»

13 лютого, на честь Дня святого Валентина, у кінотеатрі «Жовтень» відбудеться показ фільмів молодіжного проекту «Любов – це...»

Цей проект – експериментальний молодіжний цикл, що складатиметься з 13 короткометражних стрічок (12 ігрових та однієї документальної), знятих початківцями у 2003 – 2004 рр. за державний кошт на студії «Західноєвропейський інститут».

Поки що незавершеною є лише одна картина – «Сонечко», яку за власним сценарієм мав зняти Сергій Наталушко. Щоправда, робота над усім циклом теж вважається незавершеною, бо фільми існують лише у відеоформаті, кінокопій поки що немає. Тож у кінотеатрі «Жовтень» «Любов – це...» транслюватиметься не з кіноплівки, а з DVD.

Напередодні Дня всіх закоханих глядачі мають змогу ознайомитися зі стрічками «Кіноманія» (режисер Ганна Яровенко), «Софія» (Надія Суханова), «Світло у вікні навпроти» (Ганна Шкарупа), «Олігарх» (Олексій Росич), «ПтахоLOVE» (Лариса Артюгіна), «Христина та Денис танцюють танок бондарів» (Дмитро Попов), «Берег» (Костянтин Денесюк), «Говерла» (Сергій Альошечкін), «Панна» (Костянтин Шафоренко), «Кавоман» (Олександр Ітиґілов), «Мрія» (Аксинья Куріна), «Любов. Da» (Віталій Тіменко).

Вартість квитка – 10 гривень. Початок – о 17.00.