Киркоров вибачився?

Філіп Киркоров привселюдно вибачився перед журналісткою Іриною Ароян. За свідченнями очевидців, відомий скандаліст сказав: «Дорога Іро, пробач мені, я був не правий». Це відбулося в суботу на концерті «Золотий Грамофон» у Кремлівському палаці. Журналістки в залі не було.

Сама Ароян заявляє, що Киркоров перед нею не вибачався. Вибачення висловлюють в іншій формі, вважає журналістка. Адвокат Ірини Володимир Лівшиць також зауважив, що ці слова співака навряд чи можна розцінювати як вибачення. «Він сказав їх публіці, а не Ароян. Якби він підійшов до неї і сказав: «Ірино, пробач мені», – а так це просто шоу», – сказав адвокат.

Що ж спонукало Філіпа так вчинити, сказати складно. Чи то прокинулася совість, чи то він просто злякався, що його майно можуть конфіскувати. Нагадаємо, що 11 серпня суд визнав Киркорова винним і співак мусив заплатити штраф 60 тисяч рублів. Таке рішення виніс суд, «виходячи з прийнятих і встановлених правил поведінки в суспільстві». У вердикті відзначалося: «Киркоров, будучи одним із найвідоміших артистів і зразком для наслідування молоді, навмисне і цинічно образив Ірину Ароян».

Днями прокуратура міста Ростова-на-Дону звернулася з офіційним проханням до столичних колег стягнути нарешті із «зразка» встановлену суму. Тепер ра-йонні судові пристави, за місцем проживання Киркорова, мають виконати присуд. Вони можуть заарештувати будь-яке майно співака – від шикарної іномарки до заміського котеджу.