Переможний танець Наталі Могилевської

Із сольними концертами співачка вже побувала у 15 містах України. І восени вона планує повторний всеукраїнський тур

Наталя ризикнула відправитись у тур без спонсорської підтримки, сподіваючись лише на себе та свою команду. І не прогадала. У всіх містах концерти проходили із аншлагами. Глядачі готові були придбати квитки навіть на стільці у проходах.

– Люди висіли мало не на люстрах, – сміється Ігор Пасека, концертний директор Могилевської. – Ми й не сподівалися на такий успіх. Напевно всі прихильники засумували за сольниками Наталки.

Перед кожним виступом Наталя рівно дві години тренувалася зі своїм вірним напарником Владиславом  Ямою.

Особливо ретельно оглядали сцену, на якій мала виступати співачка. Адже під час свого шоу Наталя не лише співає, а й багато танцює. В одному містечку підлога не була придатна для виступу.

Під час виснажливого туру Наталі довелося берегти не лише ноги, а й голос. На всіх концертах вона співала без фонограми.

– Дивуюся її героїчній витримці, – говорить Ігор Пасека. – Аби поберегти Натин голос, ми не дозволяли за дві години до концерту їй балакати.

Дивовижні сукні для шоу створила відома дизайнерка Ольга Навроцька. Для сценічних костюмів використовувала наймодніші матеріали – бахрому, стеклярус, блискітки.

– Ольга – просто диво. Вона моя найліпша подруга, великий талант та й просто красуня, – каже Могилевська. – Наряди створювалися неймовірно швидко, все було готове за десять днів. Звісно, ми враховували, що під час виступів мені потрібно багато танцювати. Тож це справжні витвори дизайнерського мистецтва. Особливо припала до душі шубка із 50 страусиних пір’їн.

Один із концертів відбувся у рідному місті Владислава Ями – Запоріжжі. Танцюрист дуже хвилювався, адже у той вечір у залі зібралися його родичі.

– Із Владиславом у нас одразу виникла взаємна симпатія. Це справжній лицар, – посміхається Наталка. –  Одного разу нам довелося виступати на такій брудній сцені, що було гидко ступити. Яма витер своїм білосніжним піджаком підлогу й промовив: «Танцюй, красуне». Які у мене до нього почуття? Вони прекрасні, гарні та товариські.

У театрі співачка попросила «золоту» корону. Під час виступу вона одягла вінець на Влада, і разом із балетом «FreeDom» проспівала «Віват, король!». Устав увесь зал. Яма не зміг стримати сліз. А після концерту його мама обійняла Наталку і сказала, що разом із такою партнеркою Влад уже давно став би чемпіоном світу.

Співачка вже давно засвідчила свою любов до рідної землі. Вона зізнається, що їй пропонували дуже вигідний контракт у Німеччині на півтора року. Заманювали гонораром у 25 тисяч євро, однак вона залишилася працювати у Києві.

Зараз Наталя планує присвятити себе повністю концертній діяльності. На деякий час доведеться залишити своїх підопічних у «Шансі».

– Я так скучила за своїм глядачем. Хочу побачити, чим він нині живе, – зізнається Могилевська. –  За останній час мої прихильники уже встигли придбати шикарні авто, стати успішними. Це дуже приємно. На концертах дарують вже не три гвоздички, як колись, а розкішні букети.

– А чим довелося пожертвувати заради повернення на сцену?

– Хоч це дивно звучить, своїм коханим. Перед самим туром планували поїхати до Венесуели.  Ми страшенні екстремали. Так хотілося знову відчути присмак морських хвиль. Із собою мали забрати 25 найкращих друзів. За два дні попередила його, що не зможу поїхати. Він страшенно образився. Довелося йому, сердешному, самому відзначати першого травня свій день народження. Я ж навіть подарунок передала. Замовила дошку для серфінгу яскраво-червоного кольору із його іменем. Навіть не подякував.

– Невже й на концерт не приїде?

– Друзі по секрету сказали, що вже купив квитки у перший ряд (щасливо усміхається). Я гадаю, що все буде гаразд. Цей концерт особливий ще й тому, що приїде моя мама. Сподіваюсь, після другого туру зможу реалізувати свою заповітну мрію. Хочу мати багато дітей і щасливу родину, мабуть таку, як в улюбленому романі «Біла гвардія» Булгакова.