ТОР – 5 місць для весільної прогулянки

Весільна прогулянка – важливий атрибут свята. Мало хто відмовляється від неї, адже це справжня насолода – відвідати не просто улюблені, а й визначні місця Києва. До того ж, кожна пара вбачає у цьому ритуалі і певну символіку. Хто з молодят не захоче піднятися сходами Андріївської церкви, як славнозвісні Проня Прокопівна та пан Голохвастов? Чи, може, хтось із закоханих відмовиться помилуватися чарівною панорамою міста з парку Слави? Отже, пропонуємо п’ять найпопулярніших місць для весільної прогулянки.

Весільний маршрут обирати, безсумнівно, молодятам. Крім зазначених вище, існує ще безліч місць, які варто відвідати під час прогулянки – окремої розповіді варті Києво-Печерська лавра, парк Володимирська гірка і оглядовий майданчик під аркою Дружби Народів, з якого видно, як вирує столичне життя…

Андріївська церква

Під ногами старовинна бруківка, навколо антикварні затишні споруди і неповторний колорит Андріївського узвозу… Чимало молодят обирають це чарівне місце відправним пунктом маленької весільної подорожі. Традиційне фото біля пам’ятника Проні і Голохвастову… і можна вважати, що прогулянка почалася вдало.

Вічний вогонь

Не оминають закохані і парку Слави. Поклоніння Вічному вогню стало майже обов’язковим атрибутом – у кожній сім’ї є загиблі під час війни та її ветерани. От і вважають  нащадки своїм святим обов’язком вшанувати їхню світлу пам’ять.

Пам’ятник засновникам Києва

Уже стало традиційним відвідування молодятами пам’ятника, що на Набережному шосе. Біля Кия, Щека, Хорива та їхньої сестри Либідь, що застигли на схилах Дніпра, відкривається чудовий краєвид та виходять чудові весільні фото.

Козацька церква

Цей пункт відмічено у маршруті далеко не кожної закоханої пари. Знаходиться церква у парку «Відрадний», тобто, зовсім не у центрі міста. Але усі, хто відвідали її, зізнаються, що атмосфера там просто неймовірна. Та й людей порівняно небагато.

Маріїнський парк

Одне з улюблених місць молодят. Вони люблять неспішно прогулятися рівними алеями, насолодитися красою Маріїнського палацу та панорамних видів міста.