'НОВИНИ'

«Таврійські ігри» проти сонця»
У червні на НСК «Олімпійський» встановлять спеціальні екрани, які зможуть нормально працювати проти сонячного світла. Таку техніку вперше використають під час проведення цьогорічних «Таврійських ігор» задля того, аби глядачам було зручніше спостерігати за дійством на сцені. Тому її жартівливий девіз – «Таврійські ігри» проти сонця». Монтуватимуть обладнання безпосередньо за декілька днів до відкриття Міжнародного фестивалю. Нагадаємо, «Таврійські ігри» цього року пройдуть 29 та 30 червня не у Каховці, а саме у Києві на «Олімпійському».



Жертвам СНІДу присвячується
20 травня 2007 року у Всесвітній день пам’яті людей, які померли від СНІДу, у Києві буде проведено інформаційну кампанію на базі десяти аптек Комунального підприємства «Фармація» Київміськдержадміністрації з метою інформування населення про заходи профілактики ВІЛ-інфікування, лікування ВІЛ, необхідність толерантного ставлення до осіб, яких торкнулася епідемія ВІЛ-інфекції.


Ціни на продукти не зростатимуть
Ціни на хліб, плодоовочі та м’ясопродукти у Києві залишаться стабільними. За словами начальника Головного управління з питань торгівлі та побуту Василя Щербенка, місто видає пільговий кредит для забезпечення населення такою продукцією і наразі тенденції до підвищення цін не спостерігається. «Для якогось побоювання, що ціни на продукти харчування будуть зростати, жодних підстав немає. Це також стосується хліба та продуктів рослинництва або твариництва», – сказав він.