Розчарованих на «Стемфорд Бридж» не було

Ліга чемпіонів УЄФА. Напівфінал. «Челсі» (Англія) – «Ліверпуль» (Англія) – 1:0 (Джо Коул, 29). Чех, Еш.Коул, Ферррейра, Террі, Карвалью, Макелеле, Мікель, Лемпард, Джо Коул (Райт-Філліпс, 85), Дрогба, ШЕВЧЕНКО (Калу, 76) – Рейна, Арбелоа,  Каррагер, Аґґер, Зенден, Риїзе, Маскерано, Джеррард, Алонсо (Пеннан, 83), Белламі (Крауч, 53), Кюйт. 39483 глядачі. Повторний матч відбудеться 1 травня.


Жозе МОРИНЬЮ,
наставник «Челсі»:
– Я задоволений і грою, і результатом. Повторний матч у Ліверпулі ми почнемо з форою в один гол. Як на мене, це найважливіше. До перерви «Челсі» міг забити й більше – два, три, а може, й чотири м’ячі. Команда грала просто чудово. Та й потім, хоча «Ліверпуль» відчутно додав, наші контратаки були дуже небезпечними. Допускаю, що Бенітес і його люди думають, що сьогоднішній результат примножив їхні шанси на вихід до фіналу. Проте й ми думаємо так само. Звісно, «Ліверпуль» особливо небезпечний на своєму полі і переважає нас за кількістю єврокубкових тріумфів, однак шанси «Челсі» від того не змаліли.


Рафаель БЕНІТЕС,
наставник «Ліверпуля»:
– У першому таймі ми грали погано і занадто легко поступалися м’ячем. Завдяки цьому суперник отримав простір і час для наступу. Зате по перерві «Ліверпуль» рухався значно краще і створив немало загроз воротам господарів у контратаках. А вдома, звісно, ми зіграємо ще сильніше. Нам до снаги зберегти свої ворота недоторканими. Навіть за умови, що в «Челсі» є Дрогба з його непередбачуваною манерою гри. Не хочу приховувати: сьогоднішній результат мене засмутив. І все-таки я переконаний, що ми зможемо забити і домогтися бажаної перемоги наступного тижня.