Поминальний молебень в «Чорнобильській» церкві

У ніч з середи на четвер, 26 квітня, в Храмі Входу Господнього до Єрусалима (Чорнобильська церква) відбувся поминальний молебень за загиблими внаслідок чорнобильської трагедії, який відслужив митрополит Київський і всієї України Блаженніший Володимир. В молебню разом з ліквідаторами аварії на ЧАЕС, родичами загиблих, державними посадовцями узяв участь Київський міський голова Леонід Черновецький.

Перед молебнем Київський міський голова разом з президентом України Віктором Ющенком та іншими посадовцями поклали квіти до меморіального кургану «Героям Чорнобиля» і пам’ятного знаку «Воїнам Чорнобиля» на території церкви. Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання під звуки церковних дзвонів і запалили свічки в пам’ять про загиблих під час ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.
У столичному Храмі Входу Господ-нього до Єрусалима в Києві на проспекті Миру постійно молитовно поминають загиблих під час чорнобильської трагедії. Серед прихожан храму – багато ліквідаторів аварії на ЧАЕС і родичів тих, хто загинув внаслідок катастрофи, а також переселенців з Чорнобильської зони.