-=КАЛЕЙДОСКОП=-

Іщенко розпрощався
з футбольними «Карпатами»
Президент вищолігового львівського клубу Петро Димінський звільнив з посади наставника представницької команди заслуженого тренера України Олександра Іщенка. Приводом для відставки стала домашня поразка «Карпат» від сімферопольської «Таврії» в останньому турі чемпіонату країни. Очікується, що нового «головного» львів’яни отримають найближчими днями.
 
«Чорноморець»
розраховує на Кубок «Інтертото»
Відбулося жеребкування учасників Кубка «Інтертото» з футболу. Представник України стартує з другого раунду, а
його суперником буде переможець білорусько-вірменської пари. Очікується, що представлятиме наш футбол одеський «Чорноморець». Але для цього йому потрібно фінішувати в національному чемпіонаті не нижче восьмого місця. 

Рональду став найкращим у прем’єр-лізі
Криштіану Рональду, напівоборонець «Манчестера Юнайтеда» та національної команди Португалії, визнаний найкращим футболістом сезону в англійській прем’єр-лізі. Такими є підсумки голосування в рамках Асоціації професійних футболістів Англії. Крім того, Рональду присудили й приз найкращого молодого футболіста року.

Безсонова програла Кабаєвій в Марбельї
Киянка Ганна Безсонова посіла друге місце в абсолютній першості на етапі Ґран-прі, що відбувся в іспанській Марбельї. Вона програла росіянці Аліні Кабаєвій трохи більше одного бала. В активі українки – срібні медалі за вправи із скакалкою та стрічкою.