Надзвичайний футбол на «Олд Траффорді»

Ліга чемпіонів УЄФА. Напівфінал. «Манчестер Юнайтед» (Англія) – «Мілан» (Італія) – 3:2 (Рональду, 5, Руні, 59, 90 – Кака, 22, 37). Ван дер Сар, Евра, Гайнце, Браун, О\'Ши, Каррик, Флетчер, Скоулз, Гіґґз, Рональду, Руні – Діда, Оддо, Неста, Мальдіні (Бонера, 46), Янкуловський, Гаттузо (Броккі, 53), Пірло, Амброзіні, Зеєдорф, Кака, Джилардино (Гуркюфф, 84). 73820 глядачів.

Алекс ФЕРГЮСОН,
тренер «МЮ»:
– Ми продемонстрували надзвичайну гру, але «Мілан» у деяких моментах зіграв узагалі фантастично! Дивує лише те, що за чудового назагал футболу голи були наслідком особливо грубих помилок у захисті. Програвати «Мілану» з рахунком 1:2 і не розвалитись остаточно – важко. Проте в перерві ми дійшли згоди, що неодмінно знайдемо свій шанс завдяки високим колективним швидкостям. Хоча й по перерві на певний час ми опинилися в прострації, двічі поспіль проґавивши Кака. Але, по-перше, нам поталанило більшою мірою. А по-друге, ми були просто сильнішими цього вечора. Вирішальним став другий гол, а третій – створив нам передумови для успішного виступу в гостях. Ми граємо швидше, ніж італійці, тому заб’ємо в Мілані за будь-яких умов. Інша річ, чи стачить нам одного голу…

Карло АНЧЕЛОТТІ,
тренер «Мілана»:
– Третій гол ускладнив нам життя. Цілу годину «Мілан» грав просто чудово. Проте діяти так упродовж усього матчу – зазвичай дуже важко. Наприкінці поєдинку нам забракло величезного ігрового досвіду Мальдіні та Гаттузо. За їхньої присутності на полі перебіг подій був би зовсім іншим. Однак заміни виявилися вимушеними. Звісно, нині ми в значно кращій формі, ніж перед повторним поєдинком з баварцями. Але рахунок матчу на «Олд Траффорді» більшою мірою сприятливий для британців. «Манчестер Юнайтед», як ніхто інший, небезпечний у стрімких контратаках. І все-таки наші мрії про фінал не позбавлені реальних підстав, а це – найголовніше.