-КАЛЕЙДОСКОП-

Українські тенісистки
мріють про світову еліту
Наша жіноча команда пробилася до плей-оф Світової групи Кубка Федерації – аналогу чоловічого Кубка Девіса. Українські тенісистки почергово переграли литовок, угорок, білорусок і полячок. Стикові матчі за підвищення в ранзі заплановані на середину липня.

«Іллічівець»
залишився без керманича

Керівництво маріупольського клубу відправило у відставку тренера представницької команди Івана Балана. Причина – незадовільні турнірні результати. Тимчасовим в.о. «головного» став Олександр Червоний, асистент Балана.


Федоришин озолотився
в столиці Болгарії
Василь Федоришин, український борець вільного стилю, став європейським чемпіоном у ваговій категорії до 60 кілограмів. Віце-чемпіонські регалії на континентальному турнірі, що пройшов у Софії, дісталися Тарасові Даньку (категорія до 84 кг) і Сергієві Прядуну (до 120 кг).

Тріо претендентів
очікує чемпіона

Три півфіналісти чемпіонату країни з  баскетболу визначилися достроково. БК «Київ», «Хіміку» та «Черкаським Мавпам» вистачило для загального успіху й двох матчів. Наприкінці тижня до них може долучитися чинний чемпіон: «Азовмаш» уже виграв у «Кривбасбаскета» першу чвертьфінальну зустріч.