У столичних парках з’являться кінотеатри і танцювальні зали

Столична влада планує витратити 2,2 млн. гривень  на реставрацію парків культури та відпочинку і сподівається на підтримку спонсорів. «Ми проводитимемо активну роботу із залучення додаткових коштів на розвиток  столичних парків. Хочемо облаштувати там виставки, бібліотеки, кіно -, відео – і танцювальні зали», – повідомив перший заступник голови КМДА Денис Басс.
До списку «зелених культурних центрів під відкритим небом», що потребують реставрації, потрапили парк Партизан-
ської слави, Гідропарк, парк Перемоги, Центральний парк, а  також парки у Голосіївському, Відрадному та Київському міських центрах народної творчості.
Атракціонну техніку, яку потім встановлюватимуть у парках відпочинку, будуть замовляти на одному зі столичних заводів.
Згодом столична влада запропонує перенести до парків культури і відпочинку сцени і майданчики з центральної площі міста, на яких вже традиційно відбуваються концерти зірок шоу-бізнесу і масові культурні заходи. 
«Концерти, що за традицією відбуваються на Майдані Незалежності, нерідко заважають і мешканцям прилеглих будинків, і роботі організацій, що працюють неподалік. Наприклад, часто рок-групи перекрикують навіть виконавців, що в цей час виступають у Національній філармонії України. Тому ми плануємо переносити деякі заходи до столичних парків», – пояснив Денис Якович.