«Барса» воює за титул і за Рональдинью

Іспанія. Каталонці, вирвавши перемогу в «Депортиво», знову стали одноосібними лідерами примери. В обох результативних акціях, завершених Ето’О і Мессі, узяв безпосередню участь Рональдинью. А клуб запропонував йому новий і значно вигідніший контракт аж до 2014 року. Такою виявилася реакція «Барси» на пропозицію «Мілана» продати йому бразильця майже за сто мільйонів євро.

Англія. Лідери здобули важкі перемоги. «МЮ» відігрався лише по перерві, а «Челсі» забив м’яч уже в компенсований арбітром час. Результативну передачу зробив українець Шевченко. Тим часом у матчі претендентів на третє місце «Ліверпуль» розгромив «Арсенал» завдяки хет-трику Крауча.

Німеччина. Воронін у Майнці зіграв лише вісім хвилин. А «Байєрн», обігравши «Шальке», примножив оптимізм і собі, і бременцям, які марять титулом.

Росія. «Зеніт» українця Тимощука програв у рідних стінах «Спартаку», а вітчизняний «збірник» порушив правила поблизу своїх воріт, за що був покараний одинадцятиметровим штрафним ударом. «Кубань», очолювана нашим тренером Яковенком, звела до нічиєї і другий домашній матч.

Італія. Відрив «Інтера» від най-ближчого переслідувача досяг уже двадцяти очок! Офіційне проголошення його чемпіонства може відбутися за два тури.