«Вовки» проти «Мавп»

Сьогодні в Києві пройде один із центральних матчів у національній баскетбольній суперлізі. БК «Київ» і «Черкаські Мавпи» змагатимуться за статус лідера.

Київські «Вовки» програли два матчі з двадцяти одного. Черкащани – три з двадцяти двох. Перемога виведе одну з команд до дуету лідерів за підсумками календарного турніру і «розчистить» їй шлях у плей-оф. Столичні баскетболісти мають максимальний історичний здобуток у змаганні з «Мавпами». Виграли вони й гостьовий першоколовий поєдинок з рахунком 78:76. Але за черкащан виступають колишні зірки БК «Київ» і національної команди України Лебедєв і Буцький, а подібні нюанси зазвичай примножують інтригу в будь-якому протистоянні. І взагалі, «Черкаські Мавпи» цього року задекларували боротьбу за чемпіонство. Що має означати одне: нас очікує безкомпромісна турнірна битва.
Зустріч фаворитів відбудеться в спорткомплексі «Меридіан», початок о 17.00. А поки що становище команд у турнірній таблиці таке: «Черкаські Мавпи» – 41 очко, «Азовмаш» і БК «Київ» – по 40, «Хімік» – 36, «Дніпро», «Сумихімпром» – по 34, МБК «Миколаїв» – 33, «Кривбасбаскет» – 32, БК «Одеса» – 31, «Будівельник» – 30, «Львівська політехніка», «Пульсар» – по 26, «Політехнік» – 23.