Володимир Зеленський: «Я не «зірка», я тільки вчуся. І взагалі, від великого до смішного – лише один крок»

– Володимире, на українському Тижні моди  ви постали перед публікою трохи у незвичній формі.

– Якщо ви про нашу  спільну  колекцію «95 квартал & Christina Bobkova» – то я говорив би не про форму, а про зміст. Нам сподобалось, а вам (посміхається)? Особливо краватка-панчоха і  сітка з золотом. У нас цього добра –  хоч завались!

– Останнім часом зірки української естради стали активно демонструвати свої, в основному кулінарні, таланти. Чи можна вважати ваш вихід на подіум подібним PR?

– В жодному разі. Якщо у деяких зірок шлях до серця глядачів лежить лише через шлунок, то у «Студії «Квартал-95» достатньо інших талантів. У нас вже й зміна підростає. Щоправда, не знаю з чим це пов’язано, але народжуються винятково дівчатка. Мабуть, недопрацьовуємо. А якщо серйозно – «95-й квартал» не лише найталановитіший колектив з от таким (розводить руки як завзятий рибалка) творчим потенціалом. Ми наймодніший і не тільки молодіжний український бренд. І якщо модні чоловіки  не завжди розумні, то розумні чоловіки завжди у моді. А з розумними і модними – ніколи не нудно. Наша спільна із Христиною Бобковою колекція для справжніх і нечерствих чоловіків: настільки достатніх, що не будуть змушувати своїх жінок зупиняти коней і працювати в пожежній команді. Тим паче, не забудуть розщедритись на красивий і стильний одяг.   

– Одягатися у Христини Бобкової – за честь.  У костюмах від дизайнера виходять на «Танці з зірками», на «Бійцівський клуб» і в «Шанс»...

– Ви забули про «Вечірній квартал».

– Саме з цього приводу. Дефіле «Вечірнього кварталу» закінчилося рожево-шовковим виходом у піжамах. Ви часом не збираєтеся порадувати своїх фанатів запуском нового нічного шоу?

– Нічне шоу – це цікаво! Та, на жаль, вночі всі дуже хочуть спати. Щоправда (сміється), якщо ви не вірите, що з нами можна заснути, ви глибоко помиляєтеся (нова піжама прикрашена автографами і ексклюзивними фотографіями на «квартальну» тематику. – Авт). Пригорнувся – і «вечірня казка».

– Скільки заплатили вам за вихід, як моделі?

– Три фофани і один «пендюрик», щоб  «не випендрювався». Усім іншим, приблизно стільки ж. І, взагалі, що таке гроші? Ходити туди-сюди по подіуму – це так збуджує. Стільки класних ідей. З-під підборів так і вилітають. І особливо на поворотах. Йдеш собі: «Вау – Ліля Подкопаєва!» Ну коли ти ще ось так зустрінеш Лілію? Не встиг віддихатись: «Оля Горбачова!»

– Судячи з вашої колекції – у сезоні 2007-2008 буде модним усе, що зшито із натуральних тканин?

– Це тому, що всі ми – натуралісти. Так і запишіть – натурали. Натуральне – тобто, природне. І нічого не треба додавати.

– Володимире, і ще одне запитання – чи легко бути зіркою? Напевно, вам доводиться підтримувати визначений статус: шитися, харчуватися, ходити не так як усі?

– Дуже серйозно, навіть змінив інтонацію: «Я не вважаю себе зіркою. У житті щось вдається, щось не дуже. Поїсти я люблю, але доводиться підтримувати форму і її «зміст». І ще. Я ніде не шиюся, а вдягаюся у своєї дружини. Моє шоу – лише на сцені і на екрані. А в житті... Мені пощастило з друзями і з сім’єю. І з тим, що в нашому «95 кварталі» таке велике і таке зоряне небо.