Дагестан оголосив війну Сердючці

Оголошено список зірок російської та української естради, яким заборонено в’їзд до Махачкали, повідомляє РІА Дагестан. До списку, крім Вєрки Сердючки, потрапили дівчата з «ВІА Гри»  та їх російські колеги:  Борис Моїсєєв, Сергій Пєнкін, Шура, Валерій Леонтьєв, Філіп Кіркоров, Сергій Звєрєв, Жанна Фріске, групи  «Рефлекс», «Блестящие», «Корозия металла», «Новые русские бабки», «МинНет», «Гости из будущего».
Імами Махачкали оголосили таке рішення, посилаючись на те, що «Дагестан (одна із республік Російської Федерації. – Авт.) – земля давніх та глибоких мусульманських традицій, і його мешканці втомилися від шоу без смаку, порожніх «юморин» та безстатевих істот, які заполонили російську естраду». Загалом, голова ради імамів Махачкали, імам центральної мечеті Магомед-Расул Саадуєв, коментуючи цей список, попросив деяких виконавців «двічі  подумати перед тим, як включати до свого гастрольного графіка Махачкалу». «Особливо це стосується тих, хто оспівує «голубую луну» одностатевого кохання», – йдеться у повідомленні РІА Дагестан.
За словами Магомед-Расула Саадуєва, список, складений імамами, далеко не повний, «але появу всіх тих, хто так чи інакше оспівує «вільне кохання», пияцтво і наркоманію, вважаємо в Дагестані вкрай небажаною».