Валевська заблукала в дзеркалах

Співачці Наталі Валевській довелося лізти в акваріум, мерзнути під снігом та боротися з вітром. Загалом зйомки її нового кліпу до пісні «Без тебе» тривали  протягом 15 годин.

Наталя у розкішній червоній сукні з дещо агресивним макіяжем – а-ля летюча миша – надзвичайно схвильована. Вона проходить між шести гігантських дзеркал у пошуках коханого. Той у шкіряному плащі намагається втекти від неї й ледь не валить складні декорації.
– У житті б від такої надзвичайної дівчини не відмовився, –  жартує «коханий», молодий актор Максим Лисянський. – Зрадів, коли знайомий запропонував знятися у кліпі Валевської.
Створила відео режисерка Наталя Шевчук, яка також співпрацює із Катериною Бужинською, Тетяною Недєльською та іншими відомими виконавцями.
– Ця пісня відкриє для нас нову Валевську, – каже пані Наталя. – Ми сповна зможемо насолодитися її унікальними вокальними даними. Кліп знімаємо в абстрактній манері із використанням дзеркал та відображень. Сподіваюсь експеримент в області українського кліпмейкерства буде успішним. А з відомим оператором Олексієм Степановим відео буде приголомшливим.
 Під час паузи Наталя Валевська охоче позує перед фотографами та демонструє стрункі ноги.
– Для мене ця пісня надзвичайно важлива, – говорить співачка. –  Торік я познайомилася із відомим композитором та аранжувальником Русланом Квінтою, який у співавторстві із Віталіком Куровським  написав «Без тебе».  Тоді ж стиліст та візажист Марина Борщевська познайомила мене із Наталею Шевчук.  
– У павільйоні досить прохолодно. Що допомагає тобі зігрітись?
– Присутність мого чоловіка й продюсера, за сумісництвом, Володимира Пригладя (посміхається й шле йому повітряний поцілунок). Якщо чесно, випила трохи для зігріву французького вина, яке привезла Маринка (Борщевська. – Авт.) із Канн. Узагалі спиртного не вживаю. Але ж мені доведеться лізти у воду під час зйомок. Сподіваюсь,  усе обійдеться без наслідків і я не перетворюсь на русалку (сміється).
– Зйомки відбуваються без неприємностей?
– Коли доганяла Макса доторкнулася до дзеркал й так шубовснуло струмом, що ледь не впала. А через довгу сукню набила синці, бо на кожному кроці наступала на неї і падала.