Дизайнери об’єдналися для боротьби зі СНІДом

Цього разу організатори Ukrainian Fashion Week (UFW) підготували для учасників та глядачів одного із найяскравіших шоу року незвичайне видовище, яке проте заслуговує на увагу й повагу. Уперше головний fashion майданчик країни об’єднує кращих українських дизайнерів у проекті з протидії епідемії ВІЛ-СНІДу  – Fashion AID.
Головні діючі особи – Віктор Анісімов, Лілія Пустовіт, Оксана Караванська, Вікторія Гресь і Олексій Залевський представлять по одному образу, присвяченому боротьбі зі СНІДом. Дизайнерські моделі та й саму ідею унікального показу Fashion Fashion AID, що почнеться ввечері 19 березня о 20.30, організатори ретельно приховують. Однак відомо, що для виходу на подіум,  окрім сузір’я вже відомих творців української моди, готують свої сукні ще четверо молодих дизайнерів. Причому шиють їх із презервативів. 
Частину унікальної колекції планують продати на благодійному аукціоні, а кошти, отримані під час торгів, будуть спрямовані на потреби ВІЛ-інфікованих дітей.
Здоров’я суспільства, безумовно, поняття відносне. Його можна визначити, наприклад, за кількістю покинутих дітей чи ВІЛ-інфікованої молоді. Однак той факт, що про свою прихильну позицію заявляють ті, на кого дивляться мільйони людей, свідчить тільки про одне – в української молоді є не лише красиве, а й здорове майбутнє.