Київ підірве екстремальна музика

15 квітня о 16 годині у Палаці спорту розпочнеться міжнародний рок-фестиваль «Extreme Power». Ходять чутки, що на фестиваль завітає зірка рок-музики Оззі Озборн

На київській сцені виступатимуть гурти: «Fleshgore» із України (лідери екстремальної сцени, більше 100 концертів і фестивалів у 17 країнах), «Sinister» із Голландії (легенда Європейського масштабу, заснована у 1988 році) та «Dark Funeral» із Швеції (одна з кращих команд у стилі «black metal»). 
Хедлайнерами шоу будуть монстри рок музики німецька група «Gamma Ray». Це проект засновника «Helloween» і одного із найкращих гітаристів світу Кая Хансена. Більше 15 років хлопці є одними із найкращих представників світової рок-музики. У січні цього року вони вперше відвідали Москву, де зібрали на своєму концерті біля 20000 чоловік. Музиканти обіцяють київським шанувальникам зробити цей квітень й справді спекотним. Порадують вони своїми хітами з останнього альбому «Majestic».
Також на українській сцені виступить всесвітньо відома команда «Hatebreed» із США.
Команда заснована у кінці 1993 року. І вже через десять років вони диктували свій стиль у світовій роковій музиці. У минулому році вони були кращим гуртом на найпрестижнішому фестивалі «OzzFest», команди для якого обирає сам Оззі Озборн. За цей час хлопці продали більше 1 млн. дисків і навіть встигли зробити саундтрек голлівудському екшену «XXX-2».
Приїзд відомої команди  до української столиці визвав ажіотаж серед любителів «хардкор» музики. Зважаючи на те, що у квітні буде перший концерт гурту на території СНД, фанати із Москви, Мінська спішно збирають валізи та поспішають до Києва аби побачити справжнє свято рок-музики.
Організатори сподіваються побачити більше 8 тисяч квитків рок-манів, віком від 14 до 50 років. Коштуватимуть квитки 125 -250 гривен.