Шукайте жінку

Ольга Корягіна, учасниця гурту ВІа «гра»: «Я на четвертому місяці вагітності і дуже щаслива…»

Зовсім недавно з’явилася перша інформація, що відомий гурт ВІА «гра», із найнестабільнішим складом у шоу-бізнесі, втратить ще одну учасницю і зазнає нової хвилі ротації, – завагітніла чарівна учасниця гурту Ольга Корягіна, яка протрималася у проекті лише рік. Молода та перспективна дівчина віддала перевагу сімейному добробуту, але і творчих амбіцій не полишає. «Вечірній Київ» взяв ексклюзивне інтерв’ю у талановитої красуні, щоб раз і назавжди розвінчати всі плітки навколо її вагітності, а також зануритися в атмосферу, що панує у ВІА «грі».

Зайшовши до редакції, Ольга принесла із собою весняний настрій і фантастичний позитив. Очі дівчини сяяли, а на обличчі вигравала неповторна усмішка, яку може подарувати лише неймовірно щаслива майбутня мама. Кореспонденту не терпілося розпочати розмову.
– Отже найголовніше, що зараз  цікавить численних шанувальників, чи достовірні чутки з приводу вашої вагітності. Або це піар-хід?
– Так, насправді, я на четвертому місяці вагітності і чекаю дитину. Вона дійсно бажана, і я дуже щаслива, що в майбутньому стану мамою. Дівчата з гурту, у яких також є діти, розділили зі мною радість і повністю підтримують моє рішення залишити  гурт ВІА   «гра».
– Як сприйняв цю звістку ваш продюсер Костянтин Меладзе?
– Приблизно місяць тому я сповістила його про цю непересічну подію в моєму житті і зустріла розуміння.
– Не дивно, у нього вже великий досвід у подібних питаннях. 
– Не без цього. (Сміється…)  Вже після розмови с Костянтином інформація просочилася у ЗМІ та обросла недоречними плітками. Саме з них про мою вагітність дізнавалися близькі знайомі і родичі. Я довго утримувалася від коментарів і погодилася лише на ексклюзивне інтерв’ю «Вечірньому Києву», щоб розставити всі крапки над «і». До речі,  на майбутнє: не збираюся муштрувати це питання для преси.
– Яким ви бачите своє майбутнє у ВІа «грі»?
– До недавнього часу я думала, що невдовзі після пологів зможу повернутися у колектив, але, зважаючи на останні настрої у лавах продюсерів, схиляюся до того, що доведеться розпрощатися з групою назавжди.
– Чи свідчить це про те, що ви припините творчу кар’єру?
– Ні, звичайно. Не знаю наскільки розтягнеться пауза, та я не уявляю свого життя без сцени. Добре, що є багато люблячих родичів, які допоможуть бавити дитину.
– Що на даний момент вас пов’язує з проектом ВІА «гра», чи  підшукали  вам  заміну?
– Заплановано ще близько 13 концертів і дві телезйомки для українських каналів, та взагалі невідомо чи пройдуть вони. З приводу заміни точно сказати не можу, але скоріше за все Альбіна та Віра будуть працювати удвох.
– Кому ж пощастило стати батьком вашої дитини, якщо не секрет?
– Це моя кохана людина Романовський Андрій, бізнесмен із Одеси. Вперше ми побачили одне одного на концерті «Black Eyed Peas» і, не побоюся цих слів, це було кохання з першого погляду. Ми ще не встигли офіційно оформити наші стосунки, але весілля заплановано на 28 квітня.
– Чи варто сподіватися «Вечірньому Києву» на приватне запрошення та на ексклюзивний матеріал?
– Вам, у першу чергу (посміхається).