Тріумф Влада Ряшина

Керівник найуспішнішого телепроекту не винуватий в тому, що Світлана Лобода ледь не плакала

До кіностудії Довженка, де знімали «Танці з зірками-2», гості почали приїжджати за кілька годин до прямого ефіру. Тих, хто порушив дрес-код не пустили, а самі зйомки перетворились на Fashion show.

Однією з найперших приїхала Наталя Могилевська. Разом із Русланою Писанкою вони дивувалися тому, як незвично перебувати у до болю знайомому залі, і нічого не робити, а свої нерви тепер доводиться псувати новим конкурсантам.
Неможливо було не помітити Яну Клочкову в елегантній вечірній сукні. Вона ще під час першого проекту також спробувала себе у ролі танцюристки. Тож тепер із помітним захопленням дивилася на все, що відбувалося довкола.
До речі, для гостей діяв суворий дрес-код: лише вечірнє вбрання і жодних джинсів. Людей, вдягнених не-по-святковому, не впускали навіть за наявності запрошення. Розсаджували глядачів також за певними критеріями. Приміром, ті, кому пощастило сидіти за суддівською колегією, протягом усього ефіру мали посміхатися і зображати щиру зацікавленість під час коментарів журі.
Загалом, від минулого проекту залишилися лише сильна спека і задуха у павільйоні, що змушували гримерів увесь час виправляти макіяж конкурсантів. Дійсно, перший ефір був ознайомлювальним і зовсім не помітно було духу суперництва. А самі зірки наголошували на тому, що їм навіть складно уявити, як можна конкурувати між собою, адже всі вони друзі. Попри це, залишаючи танцювальний паркет, Світлана Лобода ледь не плакала через низькі оцінки. А Ірина Білик, яка до початку проекту запевняла, що не перейматиметься програшем, помітно засмутилася.
 Вразила аудиторія, яка була доволі млявою і аплодувала не надто активно. І лише експресивний Ель Кравчук гучним «браво!» підтримував Олександра Пономарьова та Сніжану Єгорову, яка серед уболівальників мала ще й ведучих «1+1» Людмилу Добровольську, Ганну Безулик та учасника минулих «Танців» Анатолія Борсюка. Останній, маючи неперевершене почуття гумору, не зрадив йому й цього разу. Під час виступу Світлани Лободи та Андрія Матвієнка він примудрився зловити перуку, яку Світлана кинула у зал, і начепити її собі на голову. Чим розважив усіх присутніх.
Звичайно, це лише початок. Глядачі ще аплодуватимуть, зірки танцюватимуть і наберуться, сподіватимемося, певної агресії та азарту. Бо вже занадто «білий і пухнастий» вигляд мало шоу. Можливо, й тому, що наші зірки особливо не переймалися результатами першого ефіру, оскільки знали: судді критикуватимуть, а бали  все одно не врахують під час наступного ефіру.