Доба на спортмайданчику

Учора о 13 годині у спортивному комплексі НПУ імені Драгоманова розпочався матч між жіночим міні-футбольним клубом «Біличанка-93» та регіональними командами, який буде занесений до «Книги рекордів України». Дворазові чемпіонки України планують протриматися на ігровому майданчику 24 години без перерви.
Загалом у грі візьмуть участь 35 чоловічих і жіночих спортивних команд із різних регіонів України. Сорок дівчат із «Біличанки-93», поділені на міні-команди, протягом доби замінюватимуть одна одну.
– Кожна із наших дівчат має протриматися три з половиною години. Це дуже важко, але вони й не такі труднощі можуть витримати, – з упевненістю стверджує тренер «Біличанки-93» Володимир Колок. – Ми заявляємо, що наші жінки – це величезний резерв не тільки для українського спорту, а й для світового.
Дивлячись на тендітних дівчат із «Біличанки-93» і їхніх кремезних суперників-чоловіків, виникає логічне запитання: чи не бояться вони?
– Дівчата не бояться, боюся я, – каже Володимир Колок. – Жінка може бути гідним суперником чоловікові. Головне, щоб чоловіки поводилися гідно і не хизувалися надмірною силою.