Найкрасивіші в Україні…

Журнал «Viva» назвав найгарніших людей України – Наталю Могилевську та Олександра Шовковського. Ми запитали у киян: чи згодні вони з таким вибором?

Анна Рожко, працівник КМДА:
– Я так не вважаю. Цікаво за якими саме критеріями їх обирали. Якщо за вродою, то є кращі. Наприклад, Тіна Кароль та Юрій Горбунов. Мені здається, що Наталя Могилевська має більше здобувати перемог у музичних конкурсах. Шовковського також важко назвати красенем.

Тетяна Володимирівна, економіст:
– Щодо Шовковського нічого не можу сказати. А Наталка Могилевська це звання справедливо заслужила. Усією родиною стежили за шоу «Танці із зірками». Вона така молодчинка, справжній професіонал. Із чоловіків же хотілося б відзначити Олександра Пономарьова. Прекрасний батько, співак і ведучий.

 Андрій Черняк, продавець-консультант:
– На мою думку є кращі варіанти. Для мене найкраща людина у світі – це моя мама. Така терпляча, ніжна та прекрасна. А що  зробила Наталка Могилевська? Для футбольних фанатів Шовкоський – сором нашої команди. Та й не дуже багато дівчат вважають його симпатичним хлопцем.

Ольга Олександрівна, бібліотекар:
– Хто вигадує ці звання? Людину треба судити за вчинками. Що зробила для України Наталя Могилевська? А про Шовковського я взагалі нічого не знаю. Для мене ж неперевершеними співаками залишаються Володимир Гришко та Валентина Степова.

Карина, студентка:
– Узагалі я росіянка. Приїхала до Києва на гостину до друзів. Мені здається, треба поважати та нагороджувати тих людей, які досягли значних висот у своїй царині. Про Наталю Могилевську майже нічого не знаю. Кажуть, що вона дуже популярна. Серед українців мені імпонує Олег Скрипка. Ще у нас дуже люблять Руслану Лижичко. 

Олександр Гудима, творчий працівник:
– Зовсім не згодний. Мене вражає Ольга Сумська. Така надзвичайна жінка, акторка. А Могилевська якась ніяка. Та вразила на «Танцях із зірками». Найголосистіша у нас це – Тіна Кароль. Ще й має звабливу зовнішність. Чого б не відзначити й когось із братів Кличків.