Дзвоніть на таксофон

Із 1 березня оператор фіксованого зв’язку “Укртелеком” запровадив-таки нову послугу, про яку нещодавно повідомила “Вечірка”. Йдеться про дзвінки на таксофони.

Досі про таку можливість ми дізнавалися лише з американських фільмів, а тепер і самі можемо чекати спілкування біля телефону-автомата. Щоправда, не кожного, а лише такого, в який картка встромляється вертикально. А ще на ньому має бути наклейка з текстом: “На цей таксофон Вам можуть зателефонувати за номером…”. Напис продубльовано під слухавкою на металевій табличці. Послугу сплачує той, хто дзвонить – за стандартними внутрішньоміськими тарифами.
Запровадженню новації передували двомісячні випробування в Кримській, Львівській та Харківській філіях “Укртелекому”. Апробація засвідчила, що найбільший попит послуга має в лікувальних і навчальних закладах, базах відпочинку та гуртожитках. Це і справді зручно, особливо коли у вас закінчується таксофонна картка або є попередня домовленість про дзвінок.
До речі, нагадаємо про те, що “Укртелеком” заявив про припинення дії таких карток старого зразка. Ними можна скористатися лише до 31 березня.