Понад 10 мільйонів гривень допомоги

Київська міськдержадміністрація виділила 10,77 млн. гривень на виплату одноразової адресної матеріальної допомоги малозабезпеченим киянам з нагоди свята 8 Березня й Дня захисника Вітчизни.
Зокрема, по 130 гривень допомоги одержать особи, які мають особливі заслуги перед Вітчизною, по 50 гривень – інваліди війни й воєнних конфліктів та інваліди 1-ї групи, по 45 гривень – інваліди війни та 2-ї групи, жінки-інваліди 1-ї групи, самотні матері, малозабезпечені родини з неповнолітніми дітьми й дітьми-інвалідами, багатодітні сім\'ї, які виховують трьох і більше дітей, родини працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків та в яких виховують неповнолітніх дітей (на кожну неповнолітню дитину). Крім того, по 40 гривень одержать інваліди війни 3-ї групи, учасники бойових дій та жінки-інваліди 2-ї групи, а по 30 гривень – сім’ї загиблих військовослужбовців, вдови інвалідів війни, жінки-інваліди 3-ї групи, ветерани Збройних сил і непрацюючі працездатні особи, які отримують щомісячну компенсаційну виплату по догляду за інвалідом І групи, а також за престарілим, який досяг 80-річного віку.
Усього 294 тисячі киян одержать допомогу.
***
Розпорядженням КМДА виділено 2 мільйони гривень для забезпечення киянок, які перенесли мастектомію, протезами молочної залози з трьома комплектами білизни та спеціальними ліфами для кріплення протезів молочних залоз для занять фізкультурою та плаванням.
Допомогу отримають понад 2 тисячі жінок-інвалідів, яких у Києві живе близько 8 тисяч.