Небезпека на дорогах

За добу в столиці сталося 7 ДТП, у яких 8 осіб  зазнали травм.
На Харківському шосе напроти будинку №15, що в Дніпровському районі столиці, автомобіль  КамАЗ перекинувся на дорозі. 23-річний водій унаслідок пригоди отримав закриту травму грудей та живота, а також перелом гомілки. Його госпіталізували до лікарні швидкої допомоги. За попередніми даними, водій порушив пункт 12.1 Правил дорожнього руху й не вибрав безпечної швидкості руху.
На перехресті вулиць Братиславської та проспекту Лісового водій невстановленого авто скоїв наїзд на двох пішоходів. 24-річний чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму, а також травму грудей та живота. А 41-річний пішохід унаслідок пригоди отримав струс головного мозку та закриту травму грудей. Потерпілих доставлено до лікарні швидкої допомоги. Як повідомив старший інспектор з особливих доручень відділення профілактики УДАІ Олександр Ковалевський, за попередніми даними, водій авто порушив пункт 2.10 Правил дорожнього руху й залишив місце пригоди. Усі, хто був свідком пригоди, можуть звернутися з додатковою інформацією за телефонами: 483-70-64 або 546-58-22.
На Московському проспекті, 6 50-річний водій автомобіля “Шевроле Авіо”  наїхав на 37-річного пішохода. Чоловік переходив дорогу з дворічною донькою. Дитину ніс на руках. Унаслідок пригоди дівчинку із забиттям голови госпіталізували до Інституту нейрохірургії. Триває слідство.