Київська влада збільшить кількість підліткових клубів

З метою реалізації соціальних програм Київська державна адміністрація  проводить інвентаризацію підліткових клубів за місцем проживання  у Києві та розробляє програму їх розвитку на 2007 – 2010 роки. Таке рішення було прийнято на  засіданні колегії КМДА.
Крім того, найближчим часом буде розглянуто питання про планування проектів будівництва загальноосвітніх навчальних закладів з можливістю розташування в них  нових клубів для  соціальної роботи з молоддю, дітьми, сім’ями. Відкриття таких клубів передбачено  в новобудовах міста. Обіцяють в мерії також  вирішити питання щодо повернення площ клубам “Екватор”, “Веселка”, “Гермес” у Дарницькому районі. 
За словами першого заступника  голови КМДА Дениса Басса, “ці клуби мають чітке соціальне спрямування  та покликані боротися з проблемою  подолання дитячої бездоглядності,  саме тому вони мають велике значення для міста”. 
Нагадаємо, що сьогодні в столиці функціонує 113  клубів за місцем проживання. Керівництво методичною  роботою в столичних клубах  здійснює міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. На  центр зокрема покладено  проведення вдосконалення роботи педагогів-організаторів, перепідготовки педагогічних працівників, запровадження практики реалізації соціальних програм.