Дует Тимошенко-Янукович не відбудеться

Уже відомі учасники “Танців із зірками-2”

Чи не всі українські зірки хотіли взяти участь у вже надпопулярному проекті – “Танці з зірками-2”. З ранку до ночі тривав відбір претендентів. Цього разу ще вісім зірок наважилися на очах у мільйонів телеглядачів продемонструвати свою майстерність у цілком новій для них царині. Стартуватиме проект 10 березня на телеканалі “1+1”. Ведучими шоу знову будуть Юрій Горбунов і Тіна Кароль, а учасники першої частини проекту виступатимуть у розважальній частині.
“Танцям із зірками” вдалося вийти за межі звичайного телепроекту та перетворитися на справжнє народне шоу. А всім учасникам – набути статусу народних зірок. Юрій Морозов, продюсер проекту, стверджує, що продовження “Танців” буде ще запальнішим та феєричнішим.
– Наш канал провів опитування серед глядачів: кого вони очікують побачити на “Танцях...”? – розповідає він. – Можу запевнити, що наші уподобання збіглися майже на 100 відсотків. Звичайно, українцям хотілося б побачити дует Юлії Тимошенко та Віктора Януковича. Та, гадаю, нові танцювальні пари теж їх не розчарують. Можу похвалитися, наш проект має надзвичайно високі рейтинги. Фінал першого сезону “Танців” дивилася  чверть населення України, а це близько 16 мільйонів глядачів.  Сподіваюсь, кількість шанувальників шоу цього року ще збільшиться.
У шалений успіх проекту вірить й співпродюсер Олексій Гончаренко. Він повідав, що вже були перші репетиції конкурсантів. “Ми намагалися створити усі умови для успішних тренувань зірок, – каже Гончаренко. – Навіть надали кожному окрему залу. Переконаний, дух суперництва вони збережуть до закінчення шоу. Це має бути захопливе дійство”.
Організатори “Танців” найбільше побоювалися, чи знайдуть спільну мову зірки зі своїми партнерами. Тому дозволили примхливим конкурсантам самим вибирати тренерів.
Першим узяти участь у проекті зголосився відомий телеведучий Максим Неліпа. Свою майбутню “мучительку” Ганну Пилипенко він запросив до кінотеатру на перегляд фільму “Крок вперед”. “Ганна надзвичайно чуттєва партнерка та суворий тренер, – зізнався Максим. – Я ж намагаюсь з нею поводитися стримано. Уважно слухаю всі її зауваження. Підтримка Ганни для мене дуже важлива, адже проект вимагає багато часу та фізичних навантажень. Це нагадує відрядження на іншу планету. Я став схожий на якесь аморфне тіло, яке приїздить після репетиції та падає у ліжко, а зранку просить запхнути в себе щось попоїсти, налити кави та знову мчить на репетицію”.  
З ним погоджується наша спортивна гордість Лілія Подкопаєва: “Єдине, що мене рятувало, – це відпрацьована пластика. До того ж бальні танці не такі травмонебезпечні порівняно з гімнастикою. Взагалі, це чудова нагода набрати фізичної форми, отримати заряд емоцій та порцію адреналіну. Та й партнера  вибрала запального –   Сергія Костецького. Я його називаю “Живчик”.
Дуже прискіпливо добирала партнера з танців і екс-”Віа Гра” Світлана Лобода. Вона вже увійшла в історію “Танців із зірками-2” за кількістю забракованих претендентів (десь 13 чоловік). “У людей або є хороша техніка, або вони симпатичні, або вони харизматичні. А знайти людину, у якої були б усі ці складові одночасно, я не могла. Зараз упевнена, що знайшла. Андрійка Матвієнка запросила на дискотеку. Там ми вже маємо своїх прихильників. Думаю, будемо потужними претендентами”, – сміється співачка.
З “важким серцем” на участь у проекті погодився Олег Скрипка. Та коли побачив чарівну Єлизавету Дружиніну, усі сумніви зникли. “Така гарна дівчина, – зітхнув Скрипка. – Щоб підкорити серце партнерки, я поїхав до Іспанії на кориду. Там латиноамериканські танці опановував із биками. Спочатку треба навчитися витанцьовувати із “рогатими”, а тоді й з дівчатами можна”.
На проекті задіяний “заслужений лисий” “95-го кварталу” Євген Кошовий. Він вразив свою партнерку Катерину Гришкову розкішним букетом білих троянд на першому побаченні. “Було надзвичайно важко, адже професійно танцями я не займався. Та для мене за приклад був Вовчик Зеленський. Мені також пощастило із тренером. Ми з Катериною чудово розуміємось. Поки що травми минають нас”, – поділився він враженнями.
Відому телеведучу Сніжану Єгорову вмовили взяти участь у “Танцях” доньки. “Як я погодилась на цю авантюру?! – дивується вона. – Та друзі протуркотіли всі вуха: “Ти неодмінно маєш бути там!” І ось я тут! Сподіваюсь, надовго. Принаймні докладу усіх зусиль разом зі своїм чудовим партнером Максимом”.
Навчитися танцювальним па вирішив і “золотий голос України” Олександр Пономарьов. “Чом би не займатися бальними академічними танцями? Тим паче, що це завжди може знадобитися в житті. А я в цій справі ще “чайник”. У мене приголомшлива партнерка Поліна. Було так приємно від неї отримати у подарунок талісман – ведмежатко. Тим більше, що “любителів меду” збирає моя дружина Віка”.
Справжньою родзинкою проекту буде участь найромантичнішої співачки Ірини Білик. “Я закохалася у свого партнера та мудрого вчителя В\'ячеслава, – була відвертою Білик. – Перш за все написала йому листа. Впевнена, ми зможемо порозумітися та зробити нашу працю плідною”.
Тож глядачам телеканалу “1+1” залишається стежити за однією з головних подій нинішнього року у телевізійному житті країни та вболівати за своїх улюбленців.