ПІСЛЯ ВИСТУПУ “ВЕЧІРКИ”

На виконання доручення Київського міського голови Черновецького Л.М. від 30.11.2006 р. №42037 стосовно розгляду статті “У будинку №13 небезпечний ліфт”, яка надрукована в газеті “Вечірній Київ” від 16.11.06 р., Дарницька районна у м.Києві державна адміністрація повідомляє, що факти викладені в статті дійсно відповідають дійсності.
Житловий будинок по вул. А.Ахматової, 13, введений в експлуатацію в 2003 році й знаходиться на обслуговуванні ТОВ “Рада”. Згідно з листом генерального директора ТОВ “Рада” Малишевського В.О. від 01.12.2006 р. №409/00/30 03.11.06 р. Державною інспекцією котлонагляду та підйомних споруд   в присутності СЛУ-1 ЗАТ “ОТІС” проведена перевірка технічного стану пасажирських і вантажних ліфтів житлового будинку №13 по вул. А.Ахматової у відповідності до листа Тараканова С.
На теперішній час ліфти в технічно-справному стані, кнопки управління працюють, скарг від мешканців не надходило.
Інформаційне табло в кабінах ліфтів не передбачене даною комплектацією їй обладнання.
***
З метою оперативного реагування з боку Київської міської влади на проблемні виступи в засобах масової інформації, публікацію в газеті “Вечірній Київ” від 14.12.06 р. “Чим “готелька” ліпша за “хрущівку”?, стосовно санітарно-технічного стану будинку по проспекту Рокосовського, 7, та нарахування платежів в квартирах готельного типу, в Головному управлінні житлового господарства розглянуто спільно з Оболонською районною у місті Києві державною адміністрацією.
За результатами розгляду повідомляємо, що станом на 02.01.2007 р. прибудинкова територія та житловий будинок
№ 7 по проспекту Рокосовського перебуває в задовільному санітарно-технічному стані.
Нарахування квартирної плати зазначеного будинку проводиться згідно розпорядження Державного комітету житлово-комунального господарства від 18.02.1993 р.
№ 45-9-217 на загальну площу (площа кімнати, кухні, коридору, санвузла, площа вбудованої шафи, а площа лоджії з урахуванням коефіцієнта 1/2).
З 01.12.2006 р. в рівні тарифів на житлово-комунальні послуги мешканцям квартир готельного типу передбачено значно нижчі тарифи, як будинки барачного типу, аварійні та ветхі будинки.

***
У Головному управлінні житлового господарства розглянуто публікацію газети “Вечірній Київ” від 01.12.06 р. “Із жеківської голови на здорову” щодо звернення Марини Плити, яка мешкає у будинку № 2 по вулиці Стеценка, стосовно ліквідації затікань у помешканні.
За повідомленням експлуатуючої організації жек-710 Комунального підприємства “Поділ-житло” Подільського району м. Києва ремонт стиків стінових панелей будинку № 2 по вул. Стеценка заплановано на січень 2007 року.

***
На виконання доручення Київського міського голови Черновецького Л.М. від 27.12.2006 р. №46545 у Головному управлінні транспорту, зв’язку та інформатизації спільно з Комунальною службою перевезень опрацьовано публікацію у газеті “Вечірній Київ” від 20.12.2006 р. “Маяк” віддадуть бомжам” в частині поліпшення транспортного обслуговування на автобусному маршруті загального користування в режимі маршрутного таксі №218 від ст.м. “Либідська” до мікрорайону “Лиса гора”.
Для покращання транспортного забезпечення мешканців мікрорайону спільно з перевізником на маршруті ТОВ “АТП “Київські Каштани”, прийнято рішення з 12.01.2007 р. організувати роботу вказаного маршруту з останнім відправленням від ст.м. “Либідська” о 23-й год.
Водночас, перевізника зобов’язано посилити контроль за роботою водіїв на лінії, в частині обов’язкового виконання затвердженого розкладу руху та дотримання Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту.