Творити добро корисно

Підбито підсумки благодійної акції  на допомогу дітям

За п’ятнадцять днів у 57 українських ресторанах швидкого обслуговування було зібрано 500 тис. грн.

Кошти, виручені від продажу сандвічів і сувенірної продукції, передано Міжнародному благодійному фонду “Україна 3000” для реалізації програми “Від лікарні до лікарні”.
Своїми враженнями ділиться  голова Наглядової комісії Міжнародного благодійного фонду “Україна 3000” Катерина Ющенко: “Добре організована і прозора акція перевершила наші сподівання. Ми думали, що зібраних коштів вистачить на тринадцять лікарень. А вийшло на п’ять більше. Куплене нами устаткування вже працює. Посильний внесок кожного з нас може істотно змінити долю хворої дитини. Такі акції заряджають суспільство добром і вірою в те,  що ми можемо змінити світ на  краще”.
Діагностичне обладнання придбано в Угорщині й встановлено в кардіологічних відділеннях дитячих лікарень Києва, Чернігова, Донецька, Вінниці, Херсона... Для ознайомлення з  роботою нової техніки  було організовано спеціальні тренінги. Головний кардіолог Міністерства охорони здоров’я України, доктор медичних наук, професор Юрій Сіренко заявив, що для українських кардіологів незабаром буде організовано міжнародну відеоконференцію і лекцію на тему “Дитячі серцеві хвороби”. 
“В Україні такі акції, – підбив підсумок генеральний директор  компанії “МакДональдз Юкрейн Лтд” Ігор Дєлов, – стали традиційними. Торік разом з фондом “Україна 3000” ми провели реконструкцію сімейного реабілітаційного центру в дитячому відділенні Інституту онкології АМН України. Творити добро приємно і корисно”.