Лідерам вручали мушлі достатку

У Торгово-промисловій палаті відбулося нагородження переможців Всеукраїнської акції “Лідер товарів та послуг України 2006”.
Їх визначили через опитування, проведене серед органів державного управління та спілок. Майже 150 кращим підприємствам, що представляють український ринок товарів та послуг, вручили дипломи лауреатів, золоті значки “Лідер 2006” та відзнаку у вигляді дівчини з велетенською мушлею, звідки сипляться золоті монети. За словами президента Торгово-промислової палати Сергія Скрипченка, ця мушля символізує достаток, що так потрібен кожному підприємцеві.
На церемонії нагородження усі чекали на приїзд Президента України. Проте, як пояснили організатори, Віктор Ющенко не зміг відвідати захід через невідкладні державні справи. Натомість він надіслав своє привітання. Не приїхали вшанувати українських виробників й інші віп-персони. Як з’ясувалося, народні депутати нині надзвичайно зайняті важливішими справами.
Та це не завадило іншим запрошеним розважитися на славу. Веселого настрою офіційному заходу додали заслужений артист України Анатолій Гнатюк, Юрій Васильківський, Надія Крутова-Шестак та Василь Зінкевич.