Тканина позбавить неприємних запахів

Американський вчений Джеф Оуенс створив водовідштовхувальну тканину для одягу, здатну вбивати бактерії, розкладати бруд і піт та легко пропускати вологу назовні. Така дивовижна тканина – результат 5-літнього багатомільйонного проекту, що розроблявся під егідою ВПС США.

За повідомленням «Мембрана.ру», Оуенс і його колеги вже створили за новітньою технологією футболки і спідню білизну, яку можна носити протягом багатьох тижнів, не знімаючи, і не мати проблем із брудом та неприємним запахом. Крім того, дослідним шляхом автори нової тканини довели, що вона вбиває не тільки природні бактерії на шкірі, які спричиняють неприємний запах, але й такі небезпечні бацили сибірки.

Суперкавова кава

Компанія «Мез Кофі» з Сан-Франциско вийшла на ринок із однойменним продуктом – суперкавовою кавою.

Повний склад і метод готування інгредієнтів нового напою не розголошують. Відомо лише, що в основі цієї мрії будь-якого кавомана – суміш аравійських і південноамериканських кавових бобів із додаванням Йєрба Мате (він же падуб парагвайський). Мате – природний стимулянт, відомий також як парагвайський чай. Він містить алкалоїди ксантини, які гарантують людині стан бадьорості, проганяють сон, підвищують тонус. Але без таких негативних ефектів від надлишку кофеїну, як, приміром, тахікардія.
Компанія-виробник адресує свій продукт трудоголікам і обіцяє надзвичайно потужний ефект.