«Мандри» змерзли втретє

У Києві зняли новий відеокліп гурту «Мандри» на пісню «Ти в серці моїм».

Режисер і сценарист – молода, але досвідчена Катя Царик, для якої ця робота стала 35-ою. А у «Мандрів» відео – ювілейне, десяте. На екрани воно вийде цього місяця.
Сюжет кліпу «Ти в серці моїм» нагадує культову стрічку Віма Вендерса «Небо над Берліном». Герой – ангел, який закохався і вирішив перетворитися на людину. За словами Катерини Царик, у цій роботі вона хотіла збоку показати стосунки закоханих. Фома зізнався, що пісню написав давно. «Тоді я страждав через дівчину, – розповідає артист. – Це було нерозділене кохання, але саме воно надихнуло на творчість. За це я дуже вдячний тій дівчині».
Зйомки почалися о шостій годині ранку і завершилися о десятій вечора. Тривала робота у п’яти місцях: у кафе, на сходах біля Національного художнього музею, у Маріїнському парку, Оперному театрі та у старовинному будинку в центрі Києва. Музиканти «Мандрів» розповіли, що це вже третій відеокліп, під час зйомок якого вони мерзнуть. Їхні дві попередні відеороботи – «Любов» і «Не спи, моя рідна земля» – знімалися у лютому, перша – в ангарі, а друга – на вулиці всю ніч. У ролику «Ти в серці моїм» учасники гурту з’являються лише одного разу – грають мандрівних музик.