Очікуючи чотирнадцятого…

Холодної пори, коли на городах нема роботи, навідуюся часом до столиці. Завжди купую «Вечірку», тому свою пропозицію-зауваження київській владі висловлюю через вашу газету.

Стосується вона транспорту. Коли змінюється автобусний, трамвайний чи тролейбусний маршрут, коли часом через якісь ремонтні роботи тимчасово припиняється рух на маршруті, треба якось інформувати про це пасажирів, які даремно  тупцюють на зупинках, не знаючи про транспортні «сюрпризи». Транспортникам належало б інформацію про це вивішувати хоча б на кінцевих зупинках.
Ось вам конкретний приклад транспортних незручностей, які дошкуляють особливо приїжджим. 31 жовтня прибувши на залізничний вокзал, пішла за звичкою на зупинку 14-го тролейбуса. Довго чекала, аж промерзла. Хтось підказав, що вже сюди чотирнадцятий не ходить. Інший знавець заперечив: ходить, але з великими інтервалами, незабаром, мовляв, буде. Терпіння не вистачило чекати, і я з важкою ношею подалася  до станції метро, так і не знаючи, ходить тепер 14-й тролейбус до залізничного вокзалу чи ні.

Тетяна МОШКІНА, с.Западне Дворичанського району Харківщини