Хлєбникова розводить тарганів

Співачка шокувала своїх знайомих, і, мабуть, же шанувальників, оголосивши, що відтепер її захоплення – розводити домашніх тарганів. І просить тих, у кого на кухні чи в підсобних приміщеннях є ці набридливі комахи, ловити їх і приносити їй.

А пояснення її зоопристрасті таке: на день  народження подарували скорпіона, – дуже ненажерливого, бо співачка – Скорпіон за гороскопом.
Хлєбникова спочатку обурилася і хотіла викинути банку з членистоногим. Але потім змилостивилася, звикла до нового співмешканця. Навіть ім’я йому придумала – Джавдет. Так звали розбійника з культової картини «Біле сонце пустелі». От тільки дарувальник та й сама Марина не знали, що утримувати скорпіонів у неволі – морока, та ще й затратна. Їсть «тварючка» раз на тиждень, але багато. В основному тарганів. Причому мадагаскарських. А одна порція таких заморських «делікатесів» коштує... півсотні доларів! Отже, протягом року на харчування живої іграшки потрібно витратити 2600 баксів. Тож доводиться призвичаювати Джавдета до вітчизняних «вусанів».