Футбольні пристрасті в антракті

«Азовмаш», український чемпіон і єдиний з українських повпредів у континентальних клубних турнірах, почав другий груповий раунд баскетбольного Кубка Європи з гостьової перемоги над грецьким «Маруссі» з рахунком 83:72. Найрезультативнішими в складі маріупольського клубу були Байрамович – 19 очок, Ель – Амін – 18 і Ліщук – 14. Другий матч у групі «J»: «Динамо» (Московська область, Росія) – АСК «Рига» (Латвія) – 91:68.
Анатолій Волобуєв, авторитетний вітчизняний тренер, широко відомий завдяки багаторічній праці в Алчевську, подав у відставку з посади «головного» в луганській «Зорі» уже після першого тренування з новою для нього командою. Причина: відсутність порозуміння з акціонерами клубу в питаннях селекції та стратегічної перспективи.
«Дніпро» так і не продовжив оренду хавбека Рикуна в «Металісті» і веде переговори  з «Динамо» щодо можливого трансферу захисника національної команди Яценка.
ФК «Харків», очолюваний Володимиром Безсоновим, відкрив «український» реєстр антрактних спарингів, обігравши в Туреччині російський «Терек» (другий дивізіон) з мінімальним рахунком 1:0. Прем’єрний 2007 року гол записав до свого балансу Андрій Смалько.
Кубок Виклику з гандболу, третій раунд: «Атцнердорф» (Австрія) – «Карпати» (Україна) – 26:21. Найближчої суботи суперники зіграють повторну зустріч в Ужгороді.
Завтра в нідерландському містечку Вейк-ан-Зеє стартує найпопулярніший міжнародний шаховий турнір. Його порядковий номер – уже 69-й! – апріорі викликає повагу. Як і склад учасників, що вивів одноколовий турнірний цикл на високу дев’ятнадцяту категорію: чемпіон світу Володимир Крамник, екс-чемпіони Веселин Топалов, Вішванатан Ананд і Руслан Пономарьов, а також авторитетні гросмейстери – Петро Свидлер, Левон Аронян і Теймур Раджабов… Україну, крім Пономарьова, представлятиме ще й Сергій Карякін.
Сьогодні в Санкт-Петербурзі, Росія, стартує Кубок європейських чемпіонів з хокею. Претенденти на головну відзнаку: «Ак Барс» (Росія), «Фер’єрстад» (Швеція), «Лугано» (Швейцарія), ГПК (Фінляндія), «Спарта» (Чехія) та «Жиліна» (Словаччина).