384 тисячі мешканців Києва отримають матеріальну допомогу

Київський міський голова Леонід Черновецький, за рішенням більшості депутатів в Київраді, підписав розпорядження щодо надання одноразової адресної матеріальної допомоги з нагоди святкування Водохреща за рахунок міської комплексної програми «Турбота» на 2006–2010 роки в загальній сумі понад 29 млн.грн.

Як повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ірена Кільчицька, одноразова адресна допомога буде виплачуватись 384 тис. жителям м. Києва у розмірах:
100 грн. – кожній особі з числа непрацюючих пенсіонерів або одержувачів допомоги, розмір пенсійних виплат або допомоги яких не перевищує розміру прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність (до 380 грн.);
75 грн. – кожній особі з числа непрацюючих пенсіонерів або одержувачів допомоги, розмір пенсійних виплат або допомоги яких становить від одного до півтора розмірів прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність (до 570 грн.);
50 грн. – кожній особі з числа непрацюючих пенсіонерів або одержувачів допомоги, розмір пенсійних виплат або допомоги яких становить від півтора до двох розмірів прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність (до 760 грн.).