…І стануть дівчатка Снігуроньками

Завтра в Театрі  оперети  17 дівчаток  виборюватимуть звання «Снігуронька-2007». Претендентки на роль  внучки Діда Мороза – вихованки шкіл-інтернатів з різних областей та міст  України.

Дівчатка ще місяць тому прибули до Києва, щоб пройти відповідну підготовку в санаторії «Перемога» у Ворзелі. Вони кажуть, що тимчасове помешкання за цей час стало для них рідним домом, а  приязний персонал на чолі з директором  Анатолієм Бростовським – рідними людьми. З майбутніми Снігуроньками працюють поетеса Олена Матушек, артистка Алла Мігай, хореографи, стилісти та візажисти тощо. Дівчата  мають продемонструвати не лише свою вроду,  а й  вокальні  та декламаторські здібності, вміння граційно ходити  по подіуму, танцювати тощо.
  А ще вони знайомилися з столицею.  В день святого Миколая відвідали Києво-Печерську лавру, побували в гостях у президента   Міжнародного благодійного фонду Святої  Марії Ганни Матіко-Бубнової, яка  є головним організатором цього конкурсу.
– Це мій найулюбленіший захід,  який  проводимо вже вдев’яте. Адже це прекрасна нагода спробувати ощасливити сиріт з нелегкими долями, подарувати їм казку.  До речі, всі конкурсантки отримають якийсь титул – милосердя, грація, симпатія, срібний голос, – розповіла Ганна  Матіко-Бубнова. –  Завдяки спонсорам  на дівчаток чекає багато приємних сюрпризів та цінних подарунків – одяг, комплекти постільної білизни, пледи, мобільні телефони, фотоапарати. А Головна Снігуронька, окрім корони, отримає кольоровий телевізор.
 Найпалкішими вболівальниками на конкурсі будуть   діти з шкіл-інтернатів Києва, з багатодітних  та незаможних родин. Їм теж підготували солодкі подарунки.