«Портал успіху»

21 груднЯ 2006 року з 10.00 до 15.00 в приміщенні Міжнародного Виставкового центру (Броварський проспект, 15) у рамках загальнодержавного заходу «День зайнятості» відбудеться  загальноміський  інформаційний форум «Портал успіху». Організатор – Київський міський центр зайнятості.

Мета форуму: ознайомлення незайнятого населення, молоді, випускників шкіл та роботодавців з  передовими технологіями міської служби зайнятості, навчальними закладами, які готують фахівців для роботи на підприємствах, в організаціях та установах міста, ринкоутворюючими підприємствами міста.
До участі в інформаційному форумі залучено 30 ринкоутворюючих підприємств м. Києва та  22 навчальні заклади, які здійснюють підготовку відповідно до потреб ринку праці.
Під час проведення заходу відвідувачі заходу зможуть ознайомитися з передовими інформаційними технологіями служби зайнятості, спрямованими на клієнта. У рамках форуму відбудуться конференції для учасників акції, семінари для керівників та провідних спеціалістів підприємств, низка заходів для молоді та випускників, презентації провідних навчальних закладів, які готують спеціалістів сучасного рівня, прес-конференція VIP-осіб для представників ЗМІ.
Учасники матимуть можливість отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів з працевлаштування, юристів, психологів, ознайомитися з новітніми розробками столичної служби зайнятості.