П’ять крапок над «І»

Усуботу відбулися товариські змагання з настільного тенісу на Кубок дружби між командами ТРК «Київ» і ТК «Інтер».

Дружба дружбою, а змагання змаганнями. Щоби не було нарікань на «кривий стіл» та «підкуплену кульку», телевізійники домовились зустрітися на нейтральній території – в тенісному залі Університету фізичної культури та спорту.
Уже на першій хвилині змагань інтерівці всі звернули увагу на незвичну вболівальницю. Капітан команди ТРК «Київ» Володимир Бердишев привів на поєдинок свою чотирилапу улюбленицю Юлю породи англійський бульдог. Юля жваво реагувала на гру і як могла підтримувала свою команду. На промахи – тихим гарчанням. На влучні удари – вдоволеним киванням.  «Із таким талісманом хоч на Уімблдон», – казали суперники. Господар не проти. А потім, після кубка, розповів, що його Юля виборола срібний кубок на собачих змаганнях і довела, що вірнішої, й розумнішої породи собак нема.
Змагання завершились по обіді. З невеликим, але переможним рахунком – 5:4 перехідний Кубок дружби виборола збірна ТРК «Київ». З цього приводу хтось із уболівальників покепкував: «Це через те, що над нашим «і» більше крапок. Потім були нагороди і обмін призами. ТК «Інтер» подарував своїм колегам «Історію України». ТРК «Київ» нагородив своїх друзів годинниками. Після гри не обійшлося без шампанського і фото із «талісманом».
Заснований столичною телерадіокомпанією «Київ» Кубок дружби є перехідним. І надалі розігруватиметься другої грудневої суботи».
Але навіщо нам чекати цілий рік? З метою пропаганди здорового способу життя і для зміцнення дружніх взаємин між колегами, ми вирішили провести наступні змагання 9 травня 2007 року. Наш виклик прийняла Берлінська телерадіомережа. Хто-кого побачимо у травні», – каже Володимир Бердишев.