«Борис» має найсучаснішу клініку

Упродовж 13 років Києвом бігають автомобілі швидкої медичної допомоги з написом «Борис». Заможні кияни вдавалися до їхньої допомоги, хоча й недешевої, і були задоволені. Тим часом керівництво приватної лікувальної структури споруджувало на вулиці Бажана нову, світового рівня дев’ятиповерхову клініку, яка надаватиме всі можливі види медичної допомоги – невідкладну, діагностичну, поліклінічну, травматологічну, фізіотерапевтичну та інші. При клініці є відділення заготівлі та зберігання крові.

Нова медична клініка «Борис» найбільша в Україні й не має аналогів за рівнем обладнання найновітнішими приладами та установками німецького, японського та американського виробництва. Одна із найважливіших новацій – електронний банк даних і цифрова система збереження й передачі інформації, що дасть змогу в разі потреби радитися з усіма найпередовішими медичними центрами світу.
Президент медичної клініки «Борис» Михайло Радуцький був без перебільшення щасливий – нарешті цикл надання якісної медичної допомоги буде завершеним.
Поздоровити його з цією подією прийшли міністр охорони здоров’я Юрій Поляченко, голова Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я Катерина Бахтєєва, народні депутати і заступник Київського міського голови – секретар Київради Олесь Довгий.
Відкриття нової клініки благословили ігумен Української православної церкви Митрофан і головний рабин Києва і всієї України Яків Блейх.
Огляд клініки нагадував кінофільм про розкішне закордонне життя: реанімація на одну особу, палати також, та ще й з усіма зручностями. Розташування кабінетів лікарів та молодшого персоналу настільки зручне, аби можна було опинитися біля хворого за лічені хвилини. І хоча тут розташувалися кільканадцять відділень плюс поліклініка, розрахована лікарня, вочевидь, на не дуже велику кількість хворих, аби не створювати їм незручностей. Та й чи знайдеться в Києві стільки багатіїв, адже лише виклик «швидкої» цієї клініки коштує майже 600 гривень.